Over Nieuw Zenit

Zenit betekent "het hoogste punt van de zon". De lotusbloem groeit vanuit de duisternis (modder) naar de zon en staat symbool voor spirituele groei.

Lara Glorie organiseert onder de naam Nieuw Zenit online & live bijeenkomsten voor verstilling, bewustwording en spirituele groei. Denk hierbij bijvoorbeeld aan events met yoga, meditatie, klank en het ervaren van stilte. Lara werkt hierbij regelmatig samen met andere docenten en therapeuten.

Op de hoogte blijven van de bijeenkomsten? Je abonneert je op de nieuwsbrief via de knop onderaan de website. Bijeenkomsten staan in de agenda op de website en worden aangekondigd op sociale media. Nieuw Zenit is te vinden op Facebook (nieuwzenit) en op Instagram (zenitnieuw). 


Over Lara

Mijn motivatie is om met yoga en meditatie een stukje ontspanning, rust, plezier en vitaliteit te brengen. Door mijn eigen beoefening merkte ik al gauw dat yoga zoveel meer is dan bewegen alleen. 

Door mijn opleidingen heb ik mijn kennis verdiept over chi, meridianen, anatomie en de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel. Deze thema's komen terug in de sessies en lessen die ik begeleid. Uitgangspunt in de yogalessen: ieder mens heeft zijn eigen unieke anatomie, en je leert voelen hoe je een houding voor jouw lichaam kunt laten werken.

Opleidingen, bij - en nascholing:
2023 - Art of Breathing (SKY ademhaling) - Art of Living
2023 - Art of Meditation (Sahaj Meditatie) - Art of Living 
2023 - Hanuman Chalisa - Martien Hontelez (Gauranga)
2022 - Yoga Nidra & Healing – Annemieke Latour
2021 - Reflexologie bij Long-Covid klachten - School voor Voetreflexologie
2020 - Yoga Nidra basis – Annemieke Latour
2019 - Yoga Nidra - Ontdek Yoga
2019 - Restorative Yoga 50 uur – Adelène Cheong
2019 - Voetreflexologie 2 jaar – School voor Voetreflexologie
2017 - Vinyasa Yoga 200 uur – Yogagarden (TFY)
2016 - Yin Yoga 200 uur – Yogagarden (TFY)
2014 - Reiki 2
2013 - Reiki 1

Tot ziens! 

Lara Glorie
 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl