Informatie

Het is mogelijk om in Nieuw Zenit zelf een workshop of evenement te organiseren. Dit kan per ruimte maar u kunt natuurlijk ook het hele pand afhuren. In onderstaande informatie is uitgegaan van de 1,5 meter maatregel. 

Bovenzaal

De bovenzaal is zeer geschikt voor bijeenkomsten tot ongeveer 6 personen. De ruimte is sfeervol door de houten vloer en heeft een intieme sfeer. Dit maakt de zaal zeer geschikt voor bijvoorbeeld kleinere yoga workshops, privé sessies of meditatie cursussen.

In de ruimte zijn yogamatten, bolsters, meditatiekussens, meditatiematten, meditatiestoeltjes, krukjes, klapstoeltjes en dekens aanwezig. Op verzoek kan een flip-over bijgeplaatst worden.  Omdat de huiskamer van het centrum onder de bovenzaal ligt wordt meestal de huiskamer parallel gereserveerd zodat er privacy is voor uw bijeenkomst. Een toilet ruimte bevindt zich aangrenzend aan de huiskamer. Verhuur gaat per dagdeel van 4 uur (sleuteltijd), is vrijgesteld van BTW en is inclusief koffie/thee. Klik voor foto's naar de fotogalerij.

 

Benedenzaal

De benedenzaal is passend voor bijeenkomsten tot ongeveer 12 personen. Niet alleen voor yogaworkshops (ca. 8 personen), ook is de ruimte geschikt voor mindfulness trainingen, lezingen, ligconcerten, klankschaal sessies en cursussen. Het aantal deelnemers hangt af van de opstelling.

In de ruimte zijn yogamatten, bolsters, meditatiekussens, dekens, stoelen en dikke matten aanwezig. Aan de muur hangt een klein whiteboard, op verzoek kan een flip-over bijgeplaatst worden. Naast de zaal is een toiletruimte, dit is zeer praktisch. De zaal heeft veel licht omdat er twee grote ramen zijn in de ruimte. Door de raambelettering is er echter ook voldoende privacy, en extra afscherming is mogelijk.  Verhuur gaat per dagdeel van 4 uur (sleuteltijd), is vrijgesteld van BTW en is inclusief koffie/thee. Klik voor foto's naar de fotogalerij.

 

Praktijkruimte

Op de begane grond is een mooie, frisse praktijkruimte. In de ruimte is een kleine wastafel, behandeltafel en zitje voor 2 personen aanwezig. Door het dakraam is er natuurlijk daglicht. De verhuur van de praktijkruimte gaat via een 5-sessiekaart of 10-sessiekaart, één sessie is ongeveer 1,5 uur (inclusief gebruik van faciliteiten en koffie/thee). Klik voor foto's naar de fotogalerij.

 

Huiskamer

Onze gezellige huiskamer kan ook los gereserveerd worden voor bijvoorbeeld coaching-gesprekken. Net als voor de praktijkruimte gaat losse huur van de huiskamer via een 5-sessiekaart of 10-sessiekaart, één sessie is ongeveer 1,5 uur (inclusief gebruik van faciliteiten en koffie/thee). 

 

Algemene informatie

Voor een incidentele reservering geldt dat tegen een kleine vergoeding uw event gepromoot kan worden in de agenda op de website en op het bord bij de ingang. Voor iedereen die vast aan Nieuw Zenit is verbonden (vermeld onder de knop 'aanbod') is deze service inbegrepen. 

U maakt bij een reservering gratis gebruik van de overige faciliteiten in het pand zoals de garderobe, voorzieningen in de huiskamer, WI-FI en de toiletten. 
Nieuw Zenit is een oud pand en heeft daardoor allerlei opstapjes. De zalen van het centrum zijn daarom helaas niet goed toegankelijk voor rolstoel gebruikers. 

Meer informatie over onze bereikbaarheid leest u op de contactpagina.

 

Contact

Belangstelling? Neem bij vragen, een verzoek tot bezichtiging en/of offerte contact op met Lara Glorie via info@nieuwzenit.nl of vul het contactformulier in op de website. 

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer