Zaalverhuur

Het is mogelijk om in Nieuw Zenit uw eigen workshop of evenement te organiseren. Dit kan per ruimte maar u kunt natuurlijk ook het hele pand afhuren.

 

Bovenzaal

De bovenzaal is zeer geschikt voor bijeenkomsten tot 8 personen. De ruimte is sfeervol door de houten vloer en heeft een intieme sfeer. Dit maakt de zaal zeer geschikt voor bijvoorbeeld kleinere yoga workshops of meditatie cursussen.
In de ruimte zijn yogamatten, bolsters, meditatiekussens, meditatiematten, meditatiestoeltjes, krukjes, klapstoeltjes en dekens aanwezig. Op verzoek kan een flip-over bijgeplaatst worden.
Omdat de huiskamer van het centrum onder de bovenzaal ligt wordt meestal de huiskamer parallel gereserveerd zodat er privacy is voor uw bijeenkomst. Een toilet ruimte bevindt zich aangrenzend aan de huiskamer.

bovenzaal.jpg

 

Benedenzaal

De benedenzaal is passend voor bijeenkomsten tussen 8 en 20 personen. Niet alleen voor yogaworkshops (ca. 12 personen), ook is de ruimte geschikt voor mindfulness trainingen, lezingen, ligconcerten, klankschaal sessies en cursussen.
In de ruimte zijn yogamatten, bolsters, meditatiekussens, dekens, stoelen en dikke matten aanwezig. Aan de muur hangt een klein whiteboard, op verzoek kan een flip-over bijgeplaatst worden.
Naast de zaal is een toiletruimte, dit is zeer praktisch.

 

Praktijkruimte

Op de begane grond is een praktijkruimte met behandeltafel voor de verhuur. In de ruimte is een kleine wastafel, behandeltafel en zitje voor 2 personen aanwezig. Door het dakraam is er natuurlijk daglicht.

Voor alle reserveringen geldt dat tegen een kleine vergoeding uw event gepromoot kan worden in de agenda op de website en/of op een flyer in het raam naast de ingang. Omdat sommige groepen besloten zijn is dit optioneel.

U maakt bij een reservering gratis gebruik van de overige faciliteiten in het pand zoals de garderobe, voorzieningen in de huiskamer en de toiletten.
Nieuw Zenit is een oud pand en heeft daardoor allerlei opstapjes. Het centrum is daarom helaas niet goed toegankelijk voor mindervaliden.

Belangstelling? Neem voor een bezichtiging en/of offerte contact op met Lara Glorie via info@nieuwzenit.nl

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer