Open dag

Op onze open dag groet én ontmoet je onze docenten, coaches en therapeuten. Je kunt tussen 10:00 uur en 16:00 uur deelnemen aan een gratis workshop, je lekker laten masseren of 1 op 1 kennismaken met onze docenten om meteen de sfeer van ons gezellige centrum te proeven. 

Om een plekje te reserveren voor je workshop, massage of 1 op 1 ontmoeting stuur je een mailtje naar  info@nieuwzenit.nl. Alle Mindfulness workshops zijn sowieso online te volgen, en live als het mag. Dat is afhankelijk van de dan geldende maatregelen. Helaas is spontane inloop op dit moment nog niet mogelijk, alles is op basis van aanmelding. Alle cursussen starten na de mei vakantie (begin mei). We vertrouwen er op dat tegen die tijd live cursussen weer mogen door het Rijksvaccinatieprogramma. 


Programma workshops

10.00 - 10.45 uur Zen-meditatie : VERZET naar een nader te bepalen datum. Op de hoogte blijven? Mail naar info@nieuwzenit.nl

Gerhard Brüggeman - Zen-meditatie 

 

11.30 - 12:15 uur Mindfulness

Mirjam Asaari - Asaari Coaching & Mindfulness - ONLINE

 

13:00 - 13:45 uur Mindfulness

Meike van Tilburg - Mindfulness-lessen - ONLINE

 

14:00 - 14:30 uur  en van 14:45 - 15:15 uur Klankschaalmassage

Nicolien Brzesowsky (alleen live, voorlopig 1 op 1 mogelijk) - BOVENZAAL
Meer weten over klankschaalmassage, klik hier

 

14:30 - 15:15 uur Mindfulness

Hilka Jelsma - Mindfulness - ONLINE

 

Zen Shiatsu Massage & Coaching
Tegen een speciaal tarief kun je tussen 11.00 - 14.00 uur kennis maken met Zen Shiatsu Massage van Nicolien Brzesowsky. Een behandeling duurt 20 minuten en kost €7,50. Reserveer vooraf een tijdslot via info@nieuwzenit.nl. Naast haar kundige Zen Shiatsu Massages geeft Nicolien ook coaching. Lees hier meer over Nicolien of kijk naar haar filmpje op Nieuw Zenit TV.


Massage Stanley
Stanley Ligthart geeft sinds kort in Nieuw Zenit ontspanningsmassages met heerlijke oliën. Maak een afspraak voor een kennismakingsmassage tussen 14:00 - 16:00 uur via info@nieuwzenit.nl. Een massage duurt 20 minuten en kost €5,00.

Supervisie, coaching en intervisie 
Jennemieke Otger is gespecialiseerd in supervisie, coaching en intervisie. Ze geeft haar coaching sessies altijd in de huiskamer van Nieuw Zenit.  Jennemieke is op de open aanwezig voor een kennismaking gesprek live (in de benedenzaal) of als je het fijner vindt via Zoom. Voor een afspraak stuur je een e-mail naar info@jennemiekeotger.nl

Yoga, voetreflexologie en Pranic Touch 
Lara Glorie geeft in Nieuw Zenit yogalessen, maar ook voetreflexologie en Pranic Touch behandelingen. Je kunt op de open dag het centrum bekijken, vragen stellen en natuurlijk een behandeling of proefles yoga inplannen voor na de open dag. Lara is in de huiskamer aanwezig tussen 10:00 - 16:00 uur, reserveer vooraf een tijdslot door een berichtje te sturen naar info@yogalara.nl. Voor meer informatie bekijk de webstie YogaLara Yoga & Voetreflex.


Nieuw Zenit TV
Nieuwsgierig naar onze professionals? Kijk alvast naar de filmpjes van Meike, Nicolien, Mirjam en Lara op ons YouTube kanaal Nieuw Zenit TV. Het YouTube kanaal wordt stap voor stap aangevuld met kleine filmpjes,  ademhalingsoefeningen en meditaties.

Corona-protocol
Uiteraard is ons Corona-protocol van kracht. Dit betekent dat je bij de bekende Corona-klachten thuis blijft. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met handgel of was je je handen in het toilet met water en zeep. Het is fijn als je in de gangen van Nieuw Zenit een mondkapje wilt dragen, eenmaal in de ruimte mag het mondkapje af.
Tijdens de workshops wordt de ruimte geventileerd, en tussen de workshops ventileren we de zaal nog eens extra door ramen en deuren tegen elkaar open te zetten. Ook worden dan de toiletten extra schoongemaakt. Bij deelname aan een workshop, massage of gesprek noteren we je naam en contactgegevens. Mocht er onverhoopt een Corona-besmetting bij een deelnemer worden geconstateerd en je bent in dezelfde workshop-ruimte geweest met deze persoon, dan word je door ons geïnformeerd. Gegevens van workshop deelname worden daarom maximaal 2 weken bewaard. 

Probeer in ons knusse pand elkaar zoveel mogelijk de ruimte te geven. 

We hopen je te verwelkomen! 

Lara Glorie

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer