images/iacf3.jpg

Volgende activiteit

Activiteit begint over
Activiteit op dit moment:
Online Yoga Nidra - Lara Glorie

ONLINE YOGA NIDRA
Yoga Nidra is een liggende begeleide meditatie die voor iedereen toegankelijk is. Door het volgen van de aandachts- en ademhalingsoefeningen daal je af naar de stilte van het hartcentrum. 
Door alle fases te doorlopen voel je dat je lichaam slaapt, maar je geest is wakker is. Deze ervaring is verfrissend voor geest en lichaam. Er wordt wel gezegd dat 1 uur Yoga Nidra gelijk staat aan 4 uur slaap. De meditatie is online, dus je volgt deze gewoon lekker thuis vanuit je vertrouwde omgeving. Na afloop van de sessie krijg je een audio-opname toegestuurd zodat je de sessie nog 1 week lang zo vaak als je maar wilt gratis kunt terugluisteren. Kun je er op de de datum zelf niet bij zijn, dan kun je altijd alsnog de audio-opname ontvangen. 

THEMA
Iedere sessie heeft zijn eigen unieke kleur. Lara kan bijvoorbeeld het thema van de volle maan verwerken in de meditatie, het jaargetijde (bijv. equinox) en er zijn ook Yoga Nidra & Healing sessies om lichamelijk en geestelijk te herstellen. In de sessie van 28 september wordt een affirmatie gebruikt ter versterking van het immuunsysteem. 

AANMELDEN
Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 15 Euro, inclusief de audio-opname. Meedoen? Stuur een berichtje naar info@nieuwzenit.nl. Je krijgt voorafgaande aan de meditatie de linkjes voor de online sessie en betaling toegestuurd via e-mail. 

 Inschrijven voor de Nieuw Zenit nieuwsbrief kan via de knop onderaan de website www.nieuwzenit.nl. Je volgt Nieuw Zenit op Facebook en/of Instragram. 

Nieuw Zenit

 


Zenit betekent "het hoogste punt van de zon". De lotusbloem groeit vanuit de duisternis (modder) naar de zon en staat symbool voor spirituele groei. De naam is afgeleid van centrum Zenit welke tot juli 2022 in de Spoortbuurt in Alkmaar was gehuisvest.


Nieuw Zenit biedt - vaak samen met andere docenten en therapeuten - tijdens de yogalessen en thema-sessies een veilige plek om uit te rusten en diepere lagen in jezelf te (h)erkennen. Kijk rustig rond, en stel je vragen via het contactformulier.

Wie weet tot ziens!

Lara Glorie 

Lara

"Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony..."

M. Ghandi

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl