images/iacf3.jpg

Volgende activiteit

Activiteit begint over
Activiteit op dit moment:
Start 8-weekse mindfulness training MBSR - Mirjam Asaari

MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction. In deze training leer je bewust te kijken naar mogelijke spanning of stress en hoe je daar het beste mee kunt omgaan. Het is een training die vooral gebaseerd is op onderzoek naar je eigen ervaringen. Je krijgt daarbij praktische handvatten en oefeningen om beter te ontspannen. Iedere deelnemer krijgt een werkboek waar ook theorie in wordt behandeld en verwijzingen naar verdere literatuur. 

De training is bedoeld voor mensen die druk zijn in het hoofd, meer ontspanning willen, zich minder gejaagd willen voelen, meer energie willen  en zich beter willen concentreren. 

Lesdata: 23 en 30 september, 7, 21 en 28 oktober, 4, 11 en 18 november.  Datum van de stiltedag wordt nog bekend gemaakt, dit is 8 november of 15 november

De training is voor jong en oud. Er wordt niet van je verwacht dat je in de lotushouding kunt zitten. Er staan stoelen en meditatiebankjes in de zaal en er liggen mediatiekussentjes. Bij de trainingen draag je gemakkelijk zittende kleding.

Aanmelden: mirjam.asaari@yahoo.com, bellen of Whatsapp: 06-51043846

Over de docent

Asaari Coaching & Mindfulness
Mirjam Asaariis een erkend supervisor/coach en mindfulness trainer. Zij heeft jarenlang als docent en trainer op hogescholen gewerkt. Zo heeft zij colleges gegeven op het gebied van Sociale Wetenschappen en daarnaast trainingen coaching, communicatieve vaardigheden en omgaan met emoties. Deze training wordt gegeven in het kader van de opleiding tot trainer 1 bij het Mindfulness Centrum in Amsterdam. 

Nieuw Zenit

 

Centrum Zenit is in 1986 opgericht ter bevordering van spiritualiteit en natuurgeneeswijzen. Nieuw Zenit anno 2020 is een yoga-, meditatie - en studiecentrum. Een stadsoase waar je kunt verstillen, herstellen, reflecteren en persoonlijke groei kunt doormaken.

Denk hierbij aan yoga, meditatie, mindfulness, massage, voetreflex, lezingen, ligconcerten en ademtherapie. Je kunt deelnemen of een ruimte huren om zelf iets te organiseren. We hebben namelijk twee sfeervolle zalen en een praktijkruimte.

Op 2 minuten lopen van station Alkmaar is verstilling dichtbij!

"Op 2 minuten lopen van station Alkmaar is de verstilling nabij..."

L. Glorie

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer