Agenda

Yoga Nidra & Klankschaalconcert

Kalender
Meditatie
Datum
zo 10-12 2023 14:00 - 15:30

Beschrijving

Je komt tot diepe rust tijdens het klankschaalconcert door de helende klanken en trillingen van de klankschalen in combinatie met meditatie. De klanken werken diep door op het water in je lichaam.
Yoga Nidra is een liggende begeleide meditatie. In combinatie met Yoga Nidra vergemakkelijken én verdiepen de klankschalen de meditatie naar de stilte van het hartcentrum. Je hebt geen yoga- of meditatie ervaring nodig. De klankschalen worden op en rond het lichaam in trilling gebracht. 

De workshop start om 14.00 uur en duurt tot 15:30 uur in Wakker Bewust aan de Westerweg in Alkmaar. We drinken na afloop een kopje thee. 

Informatie en aanmelden
De workshop klankschalen en Yoga Nidra kost €44,95 en is inclusief een kleine attentie. Wil je meer weten of aanmelden stuur dan een berichtje naar info@klankschaaldame.nl.

Over Nicolien en Lara                                                                                                                                                         
Nicolien Brzesowsky
 (1968) is Zen Shiatsu therapeute en klankschaal masseur.  Ze heeft de beroepsopleiding Zen Shiatsu in Amsterdam in 2006 afgerond. Ook maakt ze gebruik van klankschalen om de behandeling nog effectiever te maken! Ze rondde de opleiding klankschaalmassage in 2020 af en geeft ook klankschaalconcerten en duo-klankschaalmassages aan twee personen tegelijk.

Lara Glorie (1978) is een ervaren yogadocente en voetreflextherapeut.  In 2015 heeft ze haar Yin Yoga opleiding afgerond, gevolgd door de opleiding Vinyasa yoga in 2016 en Voetreflextherapie in 2018). Hierdoor heeft ze uitgebreide kennis over chi, meridianen, anatomie en de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel. Na deze opleiding heeft er nog verdieping plaatsgevonden in Restorative Yoga (2019) en Yoga Nidra (2020 en 2021). 

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl