Agenda

Yoga

Kalender
Yoga
Datum
zo 17-01 2021 10:00 - 11:30

Beschrijving

Er zijn wekelijks zo'n 4 yogalessen live & online in Nieuw Zenit. Ook zijn er regelmatig specials zoals een Yoga Nidra sessie, meditaties of een XL-les van 90 minuten of langer. In het voorjaar start er buitenyoga in het park en yoga op het strand in Egmond aan Zee. Klik op het lesrooster om te kijken of er iets voor jou tussen zit. Refresh na het klikken op de hyperlink wel even de pagina, anders het laad het lesrooster niet goed. De Yoga Nidra sessies staan ook apart in de agenda vermeld. 

Een proefles kost 5 Euro, besluit je daarna om een leskaart aan te schaffen dan is de proefles gratis en krijg je daarnaast 5 Euro extra korting op de aanschaf van je 5-lessen of 10-lessenkaart. Er is ook een speciale (voordeligere) leskaart voor als je alleen online lessen wilt volgen. Met de aanschaf van een leskaart krijg je toegang tot het ledenportaal om je een yogamat te reserveren. Je bent dus niet gebonden aan een vaste avond en/of een vast tijdstip. 

Docent
Alle yogalessen worden gegeven door Lara Glorie. Voor meer informatie stuur een berichtje naar info@yogalara.nl of 06-20939413. 

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer