Agenda

Restorative Yoga & Klankschaalmeditatie

Kalender
Yoga
Datum
zo 26-11 2023 14:45 - 16:15

Beschrijving

Je komt tot diepe rust in de Restorative Yoga houdingen (verzorgd door Lara) terwijl je tegelijkertijd op en om je lichaam de helende klanken en trillingen van klankschalen voelt (verzorgd door Nicolien). 
Omdat ons lichaam voor 70% uit water bestaat en Restorative Yoga erop gericht is om het zenuwstelsel te kalmeren, werken de yoga houdingen en klankschalen op diep niveau door in het lichaam. 

Restorative Yoga is voor iedereen die op een yogamat kan liggen, je hebt geen yoga ervaring nodig. Je wordt tijdens de houdingen ondersteund met kussens en dekens om je lichaam zo comfortabel mogelijk te maken. In Restorative Yoga blijven we zo'n 20 minuten in een houding, je hebt dus alle tijd om van de klankschalen te genieten. 

Ontvangst is vanaf 14:30 uur, de workshop start om 14:45 uur en duurt tot 16:15 uur. We drinken daarna nog een kopje thee, om 16:30 sluiten we af. Een kaartje kost 44,95 Euro en is inclusief een kleine attentie. Alle praktische informatie krijg je een week voor de bijeenkomst toegestuurd door yogastudio Flow of Yoga. 

Over Nicolien en Lara
Klankschaalmassage
Yoga

Informatie en aanmelden
Deelname kost 44,95, locatie van de bijeenkomst is de mooie studio Flow of Yoga, Westerplein 2a in Castricum. De studio ligt achter het station en je kunt gratis parkeren. Wil je meer weten over klankschalen of Restorative Yoga, stuur een berichtje naar info@nieuwzenit.nl.  Aanmelden voor de workshop gaat via de websie van de yogastudio.

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl