Agenda

Online Yoga Nidra - Lara Glorie

Kalender
Meditatie
Datum
vr 22-12 2023 20:00 - 21:00

Beschrijving

ONLINE YOGA NIDRA
Yoga Nidra is een liggende begeleide meditatie die voor iedereen toegankelijk is. Door het volgen van de aandachts- en ademhalingsoefeningen daal je af naar de stilte van het hartcentrum. 
Door alle fases te doorlopen voel je dat je lichaam slaapt, maar je geest is wakker is. Deze ervaring is verfrissend voor geest en lichaam. Er wordt wel gezegd dat 1 uur Yoga Nidra gelijk staat aan 4 uur slaap. De meditatie is online, dus je volgt deze gewoon lekker thuis vanuit je vertrouwde omgeving. Na afloop van de sessie krijg je een audio-opname toegestuurd zodat je de sessie nog 1 week lang zo vaak als je maar wilt gratis kunt terugluisteren. Kun je er op de de datum zelf niet bij zijn, dan kun je altijd alsnog de audio-opname ontvangen. 

THEMA
Iedere sessie heeft zijn eigen unieke kleur. Lara kan bijvoorbeeld het thema van de volle maan verwerken in de meditatie, het jaargetijde (bijv. equinox) en er zijn ook Yoga Nidra & Healing sessies om lichamelijk en geestelijk te herstellen. De inspiratie wordt voorafgaande aan de sessie in de nieuwsbrief gemeld. Inschrijven voor de Nieuw Zenit nieuwsbrief kan via de knop onderaan de website www.nieuwzenit.nl.

AANMELDEN
Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 15 Euro, inclusief de audio-opname. Meedoen? Stuur een berichtje naar info@nieuwzenit.nl. Je krijgt voorafgaande aan de meditatie de linkjes voor de online sessie en betaling toegestuurd via e-mail. 

 

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl