Agenda

Online Yoga Nidra (korte sessie) - Lara Glorie

Kalender
Meditatie
Datum
wo 22-11 2023 20:00 - 20:30

Beschrijving

ONLINE YOGA NIDRA
Yoga Nidra is een liggende begeleide meditatie die voor iedereen toegankelijk is. Door het volgen van de aandachts- en ademhalingsoefeningen daal je af naar de stilte van het hartcentrum. 
Door alle fases te doorlopen voel je dat je lichaam slaapt, maar je geest is wakker is. Deze ervaring is verfrissend voor geest en lichaam. De meditatie is online, dus je volgt deze gewoon lekker thuis vanuit je vertrouwde omgeving. Na afloop van de sessie krijg je een audio-opname toegestuurd zodat je de sessie nog 1 week lang zo vaak als je maar wilt gratis kunt terugluisteren. Kun je er op de de datum zelf niet bij zijn, dan kun je altijd alsnog de audio-opname ontvangen. Deze sessie van 30 minuten is ideaal te gebruiken als oplaadmoment na een drukke werkdag of als een stukje ontspanning voor het slapen gaan. 

AANMELDEN
Deze sessie duurt ongeveer 30 minuten, deelname kost €9,95 en is inclusief audio-opname. Meedoen? Stuur een berichtje naar info@nieuwzenit.nl. Je krijgt voorafgaande aan de meditatie de linkjes voor de online sessie en betaling toegestuurd via e-mail. 

 

 

logo50dpi.png

 

Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl