Zen Shiatsu Massage en coaching

Heb je last van: 

  • Vermoeidheid
  • Hoofdpijn
  • Spijsverteringsklachten
  • Fysieke klachten
  • Stemmingswisselingen
  • Of stress gerelateerde/burn-out klachten?

Dan kan Zen Shiatsu massage een oplossing bieden!

Shiatsu is gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en is het Japanse woord voor drukpuntmassage. Het doel van deze massage is om de energie in de meridianen in balans te brengen. Stress, beweging, voeding en erfelijke factoren beïnvloeden de energiebalans in het lichaam.
Door met vingerdruk, handen, voeten of knieën op de meridianen te werken, wordt de energie in het lichaam ertoe aangezet om weer in balans te komen.

Ik ben Nicolien Brzesowsky (1968), Shiatsu therapeute en (energetisch) coach. In 2006 heb ik de beroepsopleiding Zen Shiatsu in Amsterdam afgerond. Sindsdien volg ik veel bijscholingen, waaronder de jaaropleiding Voedingsleer. Verder geef ik geregeld workshops in lichaamsbewustzijn. Ook heb ik een online magazine over gezond en bewust leven opgezet, www.bodyandmind.amsterdam.

Tijdens mijn behandelingen combineer ik Shiatsu massage met andere energetische technieken en met klankschalen. Daarnaast geef ik voedingsadviezen gebaseerd op de Chinese Geneeskunde en Westerse voedingsleer.

Een behandeling duurt een uur,  kost € 67,50 en wordt door veel verzekeraars (deels) vergoed vanuit het alternatieve pakket.

Aanmelden: 

info@niccom.nl 
06-21950662 of 020-7740715

Informatie: www.zenshiatsumassage.nlNicolien.jpg

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer