Yoga voor bedrijven

Yoga biedt balans in of na een drukke werkdag.  Het draagt bij aan vermindering van de gevolgen van stress, een positieve werksfeer, energieke medewerkers en een laag ziekteverzuim. Mentale gesteldheid krijgt met yoga aandacht, maar ook fysieke klachten zoals blessures en oefeningen voor een betere lichaamshouding kunnen aan bod komen. De lessen worden verzorgd door Lara Glorie, ze kan de lessen online of live aanbieden, in het Nederlands en/of in het Engels. 

Waarom bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga kan eenmalig worden aangeboden of regelmatig, en het kan zowel binnen, online of buiten het bedrijf plaatsvinden. Uiteraard is bij regelmatig aanbod het voordeel dat medewerkers rekening kunnen houden met de lessen en na enige tijd het positieve effect kunnen voelen. Bedrijfsyoga is niet alleen een gezond alternatief voor de ‘vrij-mi-bo” maar kan ook heel goed als aanvulling op andere vitaliteitsmaatregelen ingezet worden. Daarnaast is het laagdrempelig voor medewerkers. Het programma voor bedrijfsyoga wordt in overleg afgestemd op de specifieke situatie binnen de organisatie, de werktijden en beschikbaarheid van de werknemers. 
 ​
Yoga leskaart of abonnement voor bedrijven

Misschien wilt u uw medewerkers stimuleren om yoga te doen buiten uw bedrijf. Dat kan bij Nieuw Zenit ook met een bedrijfsleskaart - of abonnenement. Medewerkers kunnen dan op kosten van uw bedrijf in de studio aan de Spoorstraat yogalessen volgen. 

Stoelyoga: online én live

Een sessie online of live stoelyoga is ideaal voor thuiswerkers of voor mensen met weinig yoga ervaring. Het kan gewoon in de eigen kleding beoefend worden!  Stoelyoga is ook een veilige manier om te bewegen voor medewerkers met blessures of met chronische aandoeningen. Lessen kunnen in uw bedrijf, in de studio of online worden gegeven. Het is een zeer laagdrempelige maar effectieve vorm van yoga. ​Sessies kunnen al vanaf een half uur, dus heel leuk om op wekelijkse basis als 'zen-moment' aan te bieden binnen uw vitaliteitspogramma. 


Yogales of workshop op maat

Ieder bedrijf is uniek. Iedere werknemer heeft eigen behoeften en wensen. Nieuw Zenit houdt rekening met deze factoren en maakt iedere les op maat. Het is mogelijk om een actieve les aan te bieden met veel ruimte voor lichamelijke ontwikkeling, houding en het opbouwen van klacht en lenigheid. Het is ook mogelijk om de focus juist te leggen op ontspanning na een lange werkdag. De nadruk ligt dan meer op rust in het lichaam, ademhaling, stretch en/of zachte flow. Bedrijfsyoga kan ook een onderdeel zijn van een coachingstraject, een management dag of team-uitje. 

​​Geïnteresseerd in bedrijfsyoga?
Waar heeft uw bedrijf behoefte aan? We bespreken dit uitgebreid en maken het lesaanbod volledig op maat. Daarnaast houden we uiteraard ook rekening met de werktijden en beschikbaarheid van de deelnemers. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u het contactformulier op de website invullen, op de Whatsapp knop klikkenof bellen met Lara op 06-20939413.

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl