Yoga

Leuk dat je belangstelling hebt om yoga te gaan doen! Mijn motivatie is om met yoga, meditatie en voetreflextherapie een stukje ontspanning, plezier en kwaliteit van leven te brengen.

Door mijn eigen yoga beoefening merkte ik al gauw dat yoga zoveel meer is dan bewegen alleen. In 2015 heb ik bij Yogagarden in Amsterdam mijn Yin Yoga opleiding afgerond, gevolgd door de opleiding Vinyasa yoga in 2016. Uitgangspunten van de docenten Anat Geiger en Marcel van de Vis: ieder mens heeft zijn eigen unieke anatomie en we zijn als mensen meer dan ons lichaam. 

Na deze opleidingen heb ik de 2-jarige opleiding tot voetreflextherapeut gevolgd. Hierdoor heb ik mijn kennis verdiept over chi, meridianen, anatomie en de samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.  Het verbinden van deze 3 lagen komt ook terug in de yogalessen. 

Alle yogalessen en de voetreflexpraktijk zijn in het gezellige centrum Nieuw Zenit in de Spoorstraat in Alkmaar.

Enkele praktische zaken: 
- Een proefles kost 5 Euro. Besluit je om na de proefles een leskaart aan te schaffen dan is de proefles gratis en krijg je 5 Euro korting op de aanschaf van je eerste 5-lessen of 10-lessen kaart; 
- Je krijgt toegang tot het ledenportaal zodat je je kan inschrijven voor de les die jou het beste uitkomt. Je bent dus niet gebonden aan een vaste dag of vast tijdstip; 
- het actuele lesrooster. Tip: ververs na het klikken op de hyperlink even de pagina;
- informatie over de yogavormen en tarieven lees je op de YogaLara website;
- alle yogalessen zijn alleen toegankelijk op basis van aanmelding; 
- voor je naar de lessen komt is het handig om het Corona-protocol door te lezen. Heb je vragen, stel ze dan gerust; 

Op de yogalessen zijn algemene voorwaarden van toepassing. Bij deelname aan de lessen ga je akkoord met deze voorwaarden. Je vindt de knop naar de voorwaarden onderaan de YogaLara website.

Je kunt mijn voorstel filmpje bekijken op Nieuw Zenit TV, graag tot ziens!

info@yogalara.nl 
tel.: 06-20939413

Lara.jpg

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl