Hilka Jelsma

In mijn werk als psycholoog onderzoek ik welke voorwaarden nodig zijn om optimaal te functioneren. Niet alleen op het gebied van werk en presteren maar ook hoe je je als mens steeds verder kunt ontwikkelen. Ik heb me gespecialiseerd in de positieve psychologie die zich richt op ontwikkeling van kwaliteiten van mensen. Aandachtstraining blijkt hierbij essentieel: ik specialiseerde me verder in mindfulness. 

Mindfulness is geen kunstje wat je leert en op een gegeven moment kent. Het is een levenswijze waarin je je alsmaar verder kunt verdiepen en elk moment weer nieuw is: met gerichte aandacht aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel. De kracht van mindfulness zit in de eenvoud, eerlijkheid en vriendelijkheid. 

Ik ben gecertificeerd mindfulnesstrainer Categorie 1 en lid van de VMBN waardoor het mogelijk is voor mijn trainingen een tegemoetkoming in de kosten te krijgen via de zorgverzekeraar. Daarnaast ben ik gecertificeerd trainer WorkplaceMT, een mindfulnesstraining speciaal ontwikkeld voor op de werkplek, Compassietrainer MBCL en opgenomen in register A en B. 

Ik heb trainingen gegeven op verschillende conservatoria (Conservatorium van Amsterdam, Koninklijk Conservatorium Den Haag Artez) en aan de Hogeschool Inholland. 

Voor vragen of de trainingen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je contact met me opnemen via: 

Hilka Jelsma

hilkajelsma@gmail.com

www.hilkajelsma.nl

06-10 87 62 03Hilka.jpg

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer