Home
images/iacf3.jpg

Volgende activiteit

Activiteit begint over
Activiteit op dit moment:
Do-in Yoga met Savitri - Thema voorjaar

Op 2, 19, 16 en 24 april verzorgd Savitri 4 yogalessen Do-In Yoga met het thema voorjaar. Centraal staat het element Hout, verbonden met het voorjaar, een nieuw begin. 

Wat is Do-in yoga?
Do-in yoga is gebaseerd op de leer van de TAO i.p.v. hindoeïstische filosofie zoals de meeste yogastijlen. Er is speciale aandacht voor de meridianen bijvoorbeeld meridiaanstrekkingen en klopmassages.  Meditatie en ademhalingsoefeningen vormen onderdeel van de lessen. Do-in yoga wordt gecombineerd met Yin Yoga: een rustige vorm van yoga waarbij houdingen enkele minuten worden vastgehouden om het bindweefsel te stretchen. Do-in yoga is geschikt voor alle niveaus – ook voor mensen die nog niet eerder aan yoga hebben gedaan.

Over de docent
Savitri van der Swaluw volgt al 50 jaar diverse yogastijlen. Ze is internationaal gecertificeerd yogadocente Yin en Qigong, Hatha Ashtanga, Opleiding gemengde stijlen en Stoelyoga. 

Nieuw Zenit

 

Centrum Zenit is in 1986 opgericht ter bevordering van spiritualiteit en natuurgeneeswijzen. Nieuw Zenit anno 2020 is een yoga-, meditatie - en studiecentrum. Een stadsoase waar je kunt verstillen, herstellen, reflecteren en persoonlijke groei kunt doormaken.

Denk hierbij aan yoga, meditatie, mindfulness, massage, voetreflex, lezingen, ligconcerten en ademtherapie. Je kunt deelnemen of een ruimte huren om zelf iets te organiseren. We hebben namelijk twee sfeervolle zalen en een praktijkruimte.

Op 2 minuten lopen van station Alkmaar is verstilling dichtbij!

"Op 2 minuten lopen van station Alkmaar is de verstilling nabij..."

L. Glorie

 

logo50dpi.png

 

Spoorstraat 62

1815 BL Alkmaar

tel.: 06-20939413

 

info@nieuwzenit.nl

www.nieuwzenit.nl

stadsverlichting.jpg

Contact Formulier

Persoonlijke gegevens

Ongeldige invoer
Vul u naam in
Vul u achternaam in
Ongeldige invoer
Ongeldig e-mail adres
Ongeldige invoer